terug naar voorpagina
 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte laten maken, bel ons gerust of stuur een mailtje naar onderstaand adres.

Schilders- en wandafwerking Juliana
Adres Marowijne 123
  3315 PH Dordrecht
Telefoon 078 - 7502846
Mobiel 06 - 52 16 15 61
Email info@schildersbedrijfjuliana.nl
   
 
Wat betekent 'BS' erkend?
Een Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen, zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijk, vertrouwd bedrijf.
Een Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens duidelijke en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

Een Betere Schilder staat onder voortdurende kwaliteitscontrole van onze organisatie; iedere klant ontvangt een vragenformulier waarmee de tevredenheid over de geleverde service en kwaliteit gecontroleerd wordt. Download onze leveringsvoorwaarden.

Bij de Betere Schilder staat de klant centraal! BS is de eerste en enige schildersorganisatie die online een klanttevredenheids-onderzoek uitvoert voor al hun aangesloten schilderbedrijven. Hoe het werkt? Na het opleveren van het schilderwerk ontvangt u van ons als schilderbedrijf een e-mail met een korte schriftelijke enquête. Met uw hulp kunnen wij onze service, kwaliteit en dienstverlening nóg verder verbeteren. Als dank voor uw medewerking laat BS u graag meedingen naar een van de schilderbonnen van € 500,-..!

   

 

 
Contact - Home